joi, 7 mai 2009

Oportunitati pe timp de criza :)

Cine ar fi zis ca, in Anul Domnului 2009, un drum pina la o banca din Romania se poate dovedi o experienta revelatoare??

Criza financiara (desi, daca stam bine si ne gandim, poate ar fi cazul sa o numim recesiune economica de acum) mult mediatizata si hulita de toata lumea prezinta cateva oportunitati interesante.

Un exemplu bun ar fi ofertele de bunuri reposedate pe care au inceput sa le lanseze unele banci. Ce mi-a picat mie la indemina este cea de la Raiffeisen pe care o gasiti aici .

Amicii austrieci ofera in principiu autoturisme, autovehicule comerciale si utilaje, cu preturi destul de ridicate la o prima vedere, insa un pitic mi-a soptit ca sunt foarte deschisi la negocieri de pret ..si cred ca si au de unde sa taie!

Pentru mai multe oportunitati de felul asta cred ca o cautare pe google gen "bunuri reposedate" ar putea fi de ajutor!

In incheiere se pare ca vorba batranilor se adevereste: Cand bate vintul schimbarii unii oameni se inconjoara de ziduri, altii isi construiesc mori de vant..iar altii cumpara bunuri reposedate :)

Spor si voie buna!

2 comentarii:

  1. Bunuri reposedate. Oare m-as bucura de o masina pe care cineva a platit-o pana in a 12a luna, iar in a 13a, banca i-a luat-o? :)

    Tu ce zici?

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna!

    Inteleg unde bati si ai dreptate..pe de alta parte daca bunurile astea nu sunt repuse in circulatie cred ca avem cu totii de pierdut - se devalorizeaza, imbatranesc moral si incet, incet se transforma intr-o risipa de resurse.

    Spor!

    RăspundețiȘtergere

Astept cu interes opiniile tale si sper sa gasim impreuna idei cat mai interesante si cat mai utile, precum si cai de a trece la actiune!

Spatiul de mai jos iti apartine in totalitate, foloseste-l cu placere!