sâmbătă, 6 iunie 2009

Legatura intre strazi si cimitirele de masini...


Salve!

O idee care mi-a venit de cand locuiesc in Bucuresti si pe care as vrea mult s-o vad dusa la capat este sa profit de iesirile pe care le fac cu bicicleta prin Bucuresti si sa fac o centralizare a masinilor parasite aiurea pe strazi..

Cred ca e o idee care intra in categoria proiecte personale si de care imi propun sa ma tin - as aprecia mult sa primesc feedback si parerile voastre legat de asta - poate e o initiativa cu un impact mic insa categoric ar fi o schimbare in bine.

Aflati povestea intreaga si prima "isprava" din proiectul asta pe blogul pe care l-am lansat special pentru treaba asta: masiniabandonate


Numai bine!

PS Nu mai pomenesc ca orice mina de ajutor legat de subiectul de mai sus este binevenita:)

4 comentarii:

  1. Mi se pare o initiativa inedita. Insa nu stiu daca ar aduce vreo schimbare.
    Mai ales ca ar fi o serie de exemple negative. Exemple de care e plin in ziua de azi:)

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna Cipi!

    Daca o sa ma opresc doar la centraliza masinile astea sunt total de acord cu tine ca nu o sa se schimbe nimic in bine.

    Sunt un pic mai ambitios cu ideea asta si mi-am propus sa string un numar semnificativ de fotografii si localizarea masinilor pe strazi dupa care sa le trimit Primariei - ma gandesc ca trebuie sa existe o regula de bun simt care prevede ridicarea lor de catre municipalitate..

    Orice sugestii despre cum am putea face mai realizabila treaba asta sunt binevenite!

    Bafta!

    RăspundețiȘtergere
  3. Asa da!
    Numai ca din nou, Primaria nu cred ca va misca vreun deget, pentru ca ei stiu de situatia asta de ani buni, si rablele tot acolo sunt.
    Eu vad in schimb 2 posibile solutii:
    1. Punerea in contact a proprietarilor rablelor, cu persoane care vor sa-si cumpere masini prin programul "Rabla"
    2. Colectarea rablelor de o firma ce le poate folosi pentru fier vechi, iar banutii stransi sa fie donati unei asociatii.

    Aceste idei mi-au venit pe moment. Daca mai apar, iti mai transmit:)

    RăspundețiȘtergere
  4. De acrod cu Cipi, Iulian; initiativa e de laudat insa cea mai buna solutie de adaptare corecta a campaniei cred ca este o combinatie intre ideile voastre doua, in sensul ca, Primaria ar putea obliga proprietarii masinilor sa si le ridice, daca nu, ar plati niste bani, amenda sau mai stiu eu, insa ca o solutie la chestia asta tot prin intermediul unei asociatii, sau unei persoane juridice sa gaseasca o solutie de a aduce profit omuletilor alora. Altfel spus sa il inviti pe om sa nu piarda bani, ba chiar din contra, sa castige. Numai bine!

    RăspundețiȘtergere

Astept cu interes opiniile tale si sper sa gasim impreuna idei cat mai interesante si cat mai utile, precum si cai de a trece la actiune!

Spatiul de mai jos iti apartine in totalitate, foloseste-l cu placere!