marți, 21 septembrie 2010

Ryan Air si conceptul lor de fun(d)raising :)

Salve!

Daca as scrie despre faptul ca Ryan Air  doneaza 100 000 lire unor organizatii caritabile probabil ca orice cititor de pe blogul asta ar spune "Bravos! Era de asteptat, nu-i mare scofala!"...in ideea ca ne asteptam ca orice companie serioasa sa aiba o politica de responsabilitate sociala.

Asa ca, vestea nu e ca doneaza banii astia :) Vestea e ca folosesc o metoda de fundraising.. care iese in fata prin inovatie. Uitati-va mai jos.. si o sa imi dati dreptate, e foarte tare ce sa mai!


Termenul limita pentru primirea aplicatiilor din partea ONG-urilor este 28 septembrie - nu mentioneaza daca se adreseaza doar ONG-urilor din UK asa ca merita incercat! Detaliile despre formularul de aplicare sunt disponibile aici.

Eu chiar sper sa stringa cei 100 000 de lire din vinzarea calendarelor si sa nu fie doar marketing, dar oricum ar fi important e ca banii astia ajung sa fie investiti intr-un scop caritabil.



Sper sa apuc ziua in care sa vad si Blue Air sau o alta companie romineasca care sa faca acelasi lucru!

Spor si voie buna!

2 comentarii:

  1. Din cate am inteles Blue Air e cu un picior in groapa. Sper sa isi revina.

    RăspundețiȘtergere
  2. @ Alex: Am citit si eu ca au vindut vreo 5 avione si au dat oameni afara..dar si ca au planuri sa faca un aeroport privat de vreo 200 de milioane de euro linga Bucuresti:) Au sanse deci sa-si revina, mai ales daca isi imbunatatesc eficienta cu costurile si ofera preturi competitive - Wizz Air le-a cam luat fata la capitolul asta din experienta proprie.

    RăspundețiȘtergere

Astept cu interes opiniile tale si sper sa gasim impreuna idei cat mai interesante si cat mai utile, precum si cai de a trece la actiune!

Spatiul de mai jos iti apartine in totalitate, foloseste-l cu placere!