luni, 20 septembrie 2010

Cele mai implicate judete in Let`s Do It Romania

Salve!

Am primit pe Facebook situatia cu numarul de echipe inscrise in campania Let`s Do It Romania pina pe 18 septembrie si m-am jucat un pic cu cifrele sa vedem cum stam cu "implicarea" de fapt.

Ca sa fac o comparatie relevanta am raportat  numarul de echipe la populatia din fiecare judet, datele provenind de la Recensamintul facut de INS in 2002. Nu am putut aloca foarte mult timp asa ca am luat doar primele 10 judete (in functie de numarul echipelor inregistrate).

Iata cum arata topul in functie de numarul de echipe:


Si iata care sunt de fapt judetele cu cetatenii cei mai  implicati (cu cat sunt mai putini locuitori la 1 echipa LDIR, cu atit mai bine):



Ardealul ramine fruntea si de data asta, in Top 5 figurand Clujul, Timisul, Sibiul si Brasovul :)  Interesant, nu?

Iasul este pe locul 4 in functie de numarul de echipe si pe locul 6 raportat la populatie. Avem o crestere buna (27%) in ultimele 3 zile asa ca sper sa avem o pozitie mai fruntasa pina in Ziua Z :) Daca sunteti in Iasi si cititi postarea asta cu siguranta puteti avea o contributie! Inscrierile se fac aici.

Spor si voie buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Astept cu interes opiniile tale si sper sa gasim impreuna idei cat mai interesante si cat mai utile, precum si cai de a trece la actiune!

Spatiul de mai jos iti apartine in totalitate, foloseste-l cu placere!