marți, 17 august 2010

S-a lansat postul de director executiv pentru Fundatia Comunitara Iasi

Salve!

Revin cu vesti si oportunitati cu privire la initiativa de infiintare a Fundatiei Comunitare Iasi.

Zilele astea am avut primele intalniri cu personalitatile pe care le avem in vedere pentru a face parte din Consiliul Director si a conduce Fundatia. Avem si primele raspunsuri favorabile si speram ca in curand sa putem face publica lista cu numele celor care au acceptat.

Avem si o oportunitate interesanta - am lansat anuntul de angajare pentru postul de Director Executiv al Fundatiei, practic cautam persoana potrivita pentru a duce aceasta initiativa pina la capat si pentru a construi or organizatie puternica si de impact in Iasi.

Detalii cu privire la responsabilitati si procesul de selectie sunt prezentate pe site-ul Fundatiei, la adresa www.fciasi.ro


Totodata, ii asteptam pe toti cei care cred in ideea de fundatie comunitara  sa participe la subscriptia publica pentru infiintare. Vorbim de o suma fixa de 100 de lei pentru a permite unui numar cat mai mare de ieseni sa contribuie. Detalii gasiti aici.

Numai bine!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Astept cu interes opiniile tale si sper sa gasim impreuna idei cat mai interesante si cat mai utile, precum si cai de a trece la actiune!

Spatiul de mai jos iti apartine in totalitate, foloseste-l cu placere!